Nove krizne razmere, ki nam nam jih je prizadel novi virus Covid-19/koronavirus so naša življenja postavila na glavo. Izzivov, omejitev in novih ukrepov s katerimi se vsakodnevno srečujemo prav vsi, tako ponudniki kot kupci, je iz dneva v dan več. Zaznali smo stisko ljudi, kako varno opravljati nakupe in se odpraviti v fizično trgovino, ter stisko trgovcev, kako svojim kupcem omogočiti dostop do njihovih produktov, saj je večina trgovin zaradi novega virusa morala zapreti svoja vrata.

Da bi rešili ta problem in pomagali tako kupcem, kot trgovcem v teh težkih časih smo vzpostavili novo spletno platformo KUPUJEMDOMA.si – https://kupujemdoma.si/ 

Spletna platforma Kupujemdoma.si omogoča vsem trgovcem brezplačno vzpostavitev spletne trgovine s celotnim procesom prikazovanja in naročanja izdelkov. Spletna platforma deluje tako, da na enem mestu združuje vse ponudnike, ki omogočajo dostavo na dom ali brezkontaktni osebni prevzem na lokaciji ponudnika. Vsak ponudnik, ki se bo pridružil platformi Kupujemdoma.si bo dobil svoj lasten, ločen del spletne trgovine znotraj platorme Kupujemdoma.si

Da bi lahko zagotovili, da se bo platformi lahko pridružil prav vsak ponudnik in trgovec smo število prikazanih produktov na ponudnika omejili na 20 prikazanih produktov. V kolikor bi želeli na platformi prikazati več produktov pa nas prosim kontaktirajte in se bomo potrudili, da vaši želji ugodimo. 

Spletna platforma je še v delu, trenutno spletna plačila in naročila še niso aktivirana za vse ponudnike, tako so naročila možna preko telefona ali preko plačila na TRR ponudnika (preko računa). Se pa ekipa trudi, da bodo procesi čimprej vzpostavljeni, in bo brezstično plačevanje na voljo prav vsem ponudnikom. 

Platofmi KUPUJEMDOMA.si se lahko pridruži čisto vsak ponudnik, sama pridružitev pa je enostavna in hitra. Ponudnik z registracijo na portalu pridobi lasten uporabniški račun ter dostop do uredniškega vmesnika preko katerega lahko vnaša izdelke in pregleduje naročila ter kompletno upravlja s svojo lastno spletno trgovino, ki je vzpostavljena znotraj platforme.

Spletni platformi se lahko pridružijo tudi ponudniki, ki že imajo vzpostavljeno svojo lastno spletno trgovino. Vsi, ki spletno trgovino že imajo, bodo lahko svoje izdelke objavili in prikazovali na platformi KUPUJEMDOMA.si ter kupce preusmerili direktno na svojo lastno spletno trgovino.

Stopimo skupaj, si pomagajmo in na ta način skupaj prebrodimo težke razmere ki so prizadele naše vsakdane. Sodelovanje in izpostavitev na platformi je vsem ponudnikom in kupcem omogočeno brezplačno (20 izpostavljenih izdelkov). Svojo registracijo pa lahko uredite enostavno na tej spletni povezavi: https://bit.ly/3bEHhU6 

V kolikor rabite pomoč pri registraciji in/ali vzpostavitvi spletne trgovine na platformi Kupujemdoma.si pa nas lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja